dissabte, 3 de novembre del 2012

Racó de l'hivern


El nostre racó tracta de l’hivern i, a través d’aquesta temàtica, tenim l’objectiu que coneguin que passa i que podem veure durant l’època de l’any de més fred, mitjançant el joc simbòlic, i descobrir sobre aquesta estació. Volem que aprenguin a orientar-se i entenguin el pas del temps, ja que les estacions condicionen molt la vida quotidiana dels infants. A més, treballaran col·laborativament i d’aquesta manera fomentaran les relacions afectives i socials amb els iguals.

Partint de que volem treballar l’hivern, els racons aniran relacionats amb els animals, els colors, els aliments, la roba i les festivitats. El realitzarem amb una classe de vint-i-cinc nens de P-4 que separarem en grups de cinc. Es durà a terme un dia a la setmana durant quatre mesos i els grups aniran rotant per tots els racons.

En definitiva, volem aconseguir que l’infant creï el seu propi coneixement sent el responsable del seu procés d’aprenentatge a través de les experiències que tindrà realitzant de manera autònoma els racons proposats.

Grup: Racó de l'hivern 
Autores: Cristina Contador Puebla,Cristina Diez Fortes, Mònica Valero Garrido, Paula Vilella Medina i Desy Zafra Soler